Herinneringen - Courtesy Uitvaartzorg
15639
page-template-default,page,page-id-15639,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Herinneringen (in beeld)

herinneringenIn een intens verdrietige periode moeten er in een korte tijd veel keuzes worden gemaakt. Keuzes die u misschien niet eerder heeft gemaakt, en in dit geval ook maar één keer kan maken. Eén van die keuzes is de uitvaartdienst. Het laatste officiële afscheid van een dierbare. Eéntje die absoluut gedenkwaardig moet zijn.

 

Het aantal uitvaartdiensten waar een fotopresentatie tijdens de dienst wordt afgespeeld neemt toe. Dit is zeker niet vreemd, want een goede fotopresentatie is erg belangrijk voor en van invloed op de uitstraling van de uitvaartdienst. Het maakt een uitvaartdienst compleet, luchtiger en roept de fijne herinneringen op. De gehele plechtigheid wordt door een fotopresentatie nog gedenkwaardiger.

Het maken van een fotopresentatie

In het algemeen is iedereen wel bekend met een programma zoals PowerPoint. Maar het maken van een kwalitatief goede fotopresentatie voor een uitvaartdienst wordt flink onderschat. Er is een aantal belangrijke facetten waarmee rekening gehouden moet worden en het maken van een goede fotopresentatie kost veel tijd.

 

Herinneringen in beeld (HiB)

Courtesy Uitvaartzorg heeft gekozen voor een samenwerking met ‘Herinneringen in beeld’. Herinneringen in beeld is een ervaren specialist in het maken van fotopresentaties specifiek voor uitvaartdiensten waar wij zeer goede ervaring mee hebben. Wij ontzorgen u geheel. Nabestaanden kunnen zich helemaal richten op alles wat verder geregeld moet worden voor, tijdens en na de uitvaart.

Fotopresentatiepakket

In samenwerking met Herinneringen in beeld kunnen wij u een heel mooi pakket aanbieden voor een zeer scherpe prijs.

 

Courtesy Fotopresentatiepakket  vanaf € 164,50 incl. BTW

  • Digitale foto’s worden door u in de juiste volgorde aangeleverd (max. 50);
  • De gewenste muziek wordt aangeleverd door u of (telefonisch) besproken

(max. 2 muzieknummers*);

  • Wij creëren een persoonlijke fotopresentatie en sturen het u toe ter goedkeuring;
  • Na goedkeuring worden de bestanden opgeslagen volgens de aanleverspecificaties van het crematorium of begraafplaats;
  • Wij zorgen ervoor dat de bestanden tijdig op de locatie van de uitvaartdienst worden afgeleverd ;
  • Wij zorgen ervoor dat het crematorium of begraafplaats de bestanden hebben gecontroleerd en akkoord voor gebruik hebben gegeven;

 

Opties: (incl. BTW)

  • Extra foto’s: € 1,00 p/st
  • Foto’s scannen: € 1,50 p/st

Voor persoonlijk bezoek aan huis: € 0,60 p/km

* 2 muzieknummers incl. 2x fotopresentatie

Muzieknummers bij binnenkomst en defilé worden kosteloos met een passieve foto afgespeeld.